Topp pizzaenmed fyll etter smak og behag, for eksempel. Fordel sausen ut over pizzabunnen. Smak til med litt salt og evt en liten teskje honning eller annet søtstoff (bare litt for å runde av det sure i tomatene)
Bland massen godt med hendene og fordel den på to bakeplater (med bakepapir under). Lag «ris» av blomkålbitene i en foodprosessor/kjøkkenmaskin med kniv
Da jeg tok pizzaen ut av ovnen hadde jeg spekeskinke på den delen der jeg kun hadde grønnsaker. Så hadde jeg på fyll, lagde da denne pizzasausen, så hadde jeg på tre forskjellige fyll, en del med tacokjøttdeig, en del med grønnsaker, kylling, pepperoni, sopp, løk, squash, tomat og paprika og den siste delen med bare grønnsaker, toppet det hele med revet ost
Som Pizzafyll brukte jeg restene etter spagettisausen med pølsebiter oppi og champignon. Deigen var ganske klissete, men med olje på hendene og bakepapiret gikk det likevel fint å rulle den tynn og fin
Så fort jeg nevnte nektarin ogpizza i samme setning rynket nemlig samboeren på nesa og sa. Han er heldigvis ikke så teit at han ikke smaker og til hans store overraskelse likte han det
Men altså en pizza du kan spise med god samvittighet, full av næring og uten "tomme kalorier". Altså liker jeg ofte det enkle, men elsker samtidig å dekke pizzaenmed massevis av digg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.