Vanligvis så synes jeg knekkebrød er kjipt. Men som glutenfri så har jeg gått nye veier for å prøve å lage et knekkebrød jeg synes gir meg nogenlunde samme tilfredstillelse som brød
Etter at jeg tok matintoleransetesten hos eksaktmat har jeg stort sett spist knekkebrød, for de oppskriftene jeg hadde på brød og rundstykker inneholdt jo egg alle sammen, men nå har jeg endelig funnet en oppskrift på rundstykker uten egg som er gode og mettende
Disse havreknekkebrødene er enkle å lage, de smaker nydelig og de metter veldig. Mannen og jeg spiste opp alle knekkebrødene på to dager så da var jeg nødt til å lage en ny porsjon
Enkle gode knekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Bre røren utover et bakepapirkledd stekebrett, bruk en slikkepott dyppet i vann så går det lettere, det blir sprøere og bedre knekkebrød jo tynnere du greier å bre røren utover
Slik lager du kjapt og enkelt glutenfrie og lyse knekkebrød. Du kan bytte ut bokhvete flakene med glutenfrie havregryn og du kan tilsette tørkede urter for mer smak
Det finnes en del glutenfrieknekkebrød på markedet, men veldig mange av disse inneholder svært mye raffinert mel og stivelse og er derfor ikke særlig sunne
Dessuten kan du gjøre de helt glutenfrie og enda sunnere. Det er så enkelt og lettvint å lage knekkebrød og det forundrer meg at folk gidder å bruke penger på ferdigprodukter som dette
"Alle" lager visst knekkebrød, så jeg fant ut at jeg fikk prøve det jeg også. Men så fikk jeg smake noen supergode knekkebrød som en god kollega hadde laget, og de var litt mer spennende, så fant ut at jeg måtte prøve dem
Hjemmelagde knekkebrød en godt og enkelt, og med soyaost på toppen og litt godt kjøttpålegg holder de meg mette veldig mye lengre enn mye annet glutenfritt bakeverk
De er laget med Toros glutenfrie grove melblanding og glutenfri store havregryn. Disse knekkebrødene er supergode og inneholder forskjellige typer frø som gir de en veldig god smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.