De aller fleste glutenfrie brødene i butikken har et høyt karbohydratinnhold, og det er jo ikke til å stikke under en stol at mange glutenfrie fabrikatbrød ikke akkurat smaker
Man kan mikse og variere med ingredienser og man vil være helt sikker på hva den inneholder. Her har jeg lagd små glutenfrie energibarer, som er så gode at de passer like bra til frokost som til dessert
Prikk polarbrødene med spisepinner eller lignende for å forhindre at du lager pitabrød. Mal havregryn til havremel ved hjelp av en matmølle, foodprosessor eller stavmikser
I boken Gøy med glutenfritt står det oppskrift på vanlige, lyse polarbrød. Jeg har den siste tiden jobbet med å få til en oppskrift på polarbrød som er like myke og gode, bare grovere
Dansken baker mest med gluten, men har også noen gode, glutenfrie oppskrifter. Jeg fant denne nettsiden med ferdige melblandinger til å steke eget brød
Tilsett fiberhusk mens du visper med en håndvisp. Ha i havregryn, linfrømel, gjær og sukker. Ha deigen over på en bakematte/benkeplate melet godt med rismel
Fikk lyst til å dele den med dere, bildet er hennes. Deigen er super å jobbe med, sier Linda Marie, som bruker litt jyttemel når hun former disse til polarbrød
Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
De er kjempegode med ost eller syltetøy på. Bland godt med en gaffel, press klumpene mot bollekanten for å få det til å løse seg skikkelig opp i melken
Det finnes oppskrifter på krumkaker som kun har mel, sukker og surfløte, og jeg mistenker at det vil være vanskelig å få til glutenfrie krumkaker med en slik oppskrift
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.