Bre blandinga over snickersbunnen med en slikkepott og hakk litt nøtter som avsluttande topping. Denne posta eg først i April i år - så den har våre på bloggen ei stund og er allerede prøvd blant mange av dere
Jeg har brukt denne oppskriften tidligere, med like godt resultat- da lagde jeg solskinnsboller. Dette er de beste bollene jeg har laget, og en kan ikke smake at de er sukkerfrie- jeg syns de faktisk er bedre enn boller med sukker
Oppskriften er inspirert av Vibeke, med litt småforandringer. De som har smakt den syns den er veldig god, og det er ingen som har merket forskjell på denne og den vanlige med sukker
Kan lages melkefri også, bare bytt ut smøret. Denne røra gir ca 10 stk vafler. Ingredienser. 2 store egg1 dl glutenfritt mel (jeg brukte schär)0,5 dl jyttemel teff fibra40 gram meierismørCa 7 ss tagatesseCa 2 dl soyamelk (alpro)1 ss fiberhusk
- Kjøres medstavmikser eller annet redskap til det blir en litt myk krem. Idag er det fastelaven, og i den anledning jeg laget noen fantastiske boller som både er glutenfri, laktosefri og sukkerfri
Dekk kaken med krem, eller skjær av en skive eller to for å lage julekake. I dag skal du få steg-for-steg med oppskrift og bilder slik at du også enkelt kan lage deg og de du er glad i en deilig rullekake
Dette er en eplekake som lages og er ferdig i løpet av 30 minutter. - Kutt smøret i terninger og ha oppi bakebollen- Ha oppi mel, bakepulver og tagatesse- Bland dette sammen (enten med hendene eller i en bakemaskin)- Ha oppi eggene og rør sammen- Ha deigen oppi en kakeform- Kutt opp eplene i båter (fjern skallet)- Legg eplebåtene i kakedeigen og dryss litt kokossukker og kanel over- Stekes i ca 15-20 minutter på 200 grader (stek gjerne litt for lite enn litt for mye, da den fort kan bli litt tørr)
Jeg har prøvd å bake selv avglutenfrie melsorter, men resultatet kan ikke sammenliknes. Her om dagen fikk jeg tilsendt Cornells Alternativ- en mel- og frøblanding som er framstilt av økologiske råvarer og er naturlig glutenfri
Avkjøl. Disse er laget med rismel og kokosmel, og er søtet med sukrin og litt kokossukker. Lag nøttefrie scones ved å bytte ut valnøttene med frø som solsikkefrø, eller prøv deg med litt tørket frukt
Inni muffinsen finner du biter av jordbær, og oppå, en enkel tofukrem med et hint av vanilje. Muffinsene er glutenfrie, veganske, uten egg, melk og sukker
I går var det solskinnsbollermed vaniljekrem som sto på bordet . Så når jeg skal diske opp med varm gjærbakst på ettermiddagen baker jeg deigen min som vanlig på morraen og setter den på et kjølig rom, ikke kaldt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.