God helg:O)
Annette Helene -
Annette Helene -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 20 g bake pro
  • 40 g mandelmel
  • 30 g fiberfin
  • 1 stor ts bakepulver
  • 150 g mager kesam
  • 1 revet eple i rørenstevia vanilla cream 80g sukrin-- Stipisk ene eggehviten med 1-2 SS sukrinmelis og sett til side. Bland de resterende ingredisene godt for så å vende røren forsiktig sammen med den stivpiskede eggehviten. Før steking hadde jeg over et godt dryss sukrin, kanel&kardemomme+ 1 eple i skiver. - Stekes på 170-175grader i ca 25-30 min Det lønner seg å følge med og sjekke jevnlig om røren er ordentlig stekt i midten.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.