Men som det av og til er med mat, så er det ingen nødvendig korrelasjon mellom innsatsen og resultatet, for disse frøknekkebrødene smaker virkelig godt
Oppbevar i boks for sprø og godeknekkebrød. I og med at eg vil teste biorytme, er grove frøknekkebrød supert å starte dagen med, då disse er proppa med sunt feitt og lite karb
Kjør til ønsket konsistens (Jeg synes det er godt med noe å tygge på). Disse knekkebrødene passer for begge typene, men også for den tredje typen som bare vil spise god mat
Knak knas - veeeeeldig sprøe knekkebrød og så enkle å lage - dette rører du sammen på et blunk. Bruk en slikkepott med litt vann på, så går det lett å få røren jevnt og tynt utover
Disse knekkebrødene ble utrolig gode og så gjør det jo ingenting at de i tillegg er lavkarbo. -) Når du først har fått fordelt røra utover stekebrettene er det ikke mye jobb å lage disse knasende, gode herlighetene
Deles med pizzaskjærer før steking. Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer. 1 plate = 18 knekkebrød. 0,5 dl linfrø. 0,5 dl sesamfrø. 18 knekkebrød. 0,5 dl linfrø. 0,5 dl sesamfrø
Enkle godeknekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Bre røren utover et bakepapirkledd stekebrett, bruk en slikkepott dyppet i vann så går det lettere, det blir sprøere og bedre knekkebrød jo tynnere du greier å bre røren utover
Denne oppskriften gir deg knasende gode og sprø knekkebrød. I tillegg til å være kjempegode har de har ingen raske karbohydrater, er uten korn, gluten og melk, og er lettfordøyelige for magen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.