Avkjøl rundstykkene på en rist, før du nyyter det medyndlingspålegget ditt. Håper dere ALLE har hatt en fantastisk koselig jul,med masse god mat og kvalitetstid med familien
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Da er jeg ferdig med årets juleblogg og bloggarbeidet mitt for 2014 . Hei alle sammen. Da er jeg ferdig med årets juleblogg og bloggarbeidet mitt for 2014
Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest medpå jobb
Her kommer et tips til godt tilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Legg alle ingrediensene i formen, hell olje over, strø på salt og pepper og vend rundt slik at olje og krydder blir godt fordelt
Jeg heller litt havregryn på et bakepapir og pensler brødene med vann og så ruller jeg den over. Han har ikke bare helt fantastiske oppskrifter, men han er også både positiv og dyktig, og så baker han med hjertet
Smaken skal være syrlig, med en aroma hvor du gjenkjenner vinen den er produsert på. Det vanligste tilbehøret på middagsbordet har gjennom flere hundre år foruten salt og pepper, vært eddik og olje
Altså mat med lite kalorier. Bloggen er en ren hobby, og havnet naturlig nok godt ned på lista. For meg har det vært utrolig viktig å fokusere på hvordan jeg bruker tiden min, og hva som skal prioriteres
Alt helles i tre små former, eller 2 mellomstore , smørt på forhånd. Stekes 30 min på 50 grader, skru så opp varmen til 200 grader og la stå i 1 time. 30 min på
Den andre delen er kresen når det gjelder brød, vil ikke ha det for ofte, er nøye på smaken og konsistensen og bytter det når som helst ut med proteiner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.