Her kommer et tips tilgodttilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Legg alle ingrediensene i formen, hell olje over, strø på salt og pepper og vend rundt slik at olje og krydder blir godt fordelt
Deilig tilretter med fjærkre. Til høstens vilt smaker denne godt. Det vanligste tilbehøret på middagsbordet har gjennom flere hundre år foruten salt og pepper, vært eddik og olje
Skal du ha potet som tilbehør kan denne skjæres i skiver og legges i formen og bakes med fisken. Etter fete kjøttretter og desserter, fløtesauser og sukkerfylte kaker er folk flest sugen på noe lettere
Sett det til marinering i kjøleskapet i minst en time, eller helst i over natta. Rør kraftig, slik at potetene blir godt dekket og begynner å gå litt i stykker
Stekes 30 min på 50 grader, skru så opp varmen til 200 grader og la stå i 1 time. Grov brød. Har fått denne oppskrift fra Bente - famous husmor som har guidet meg gjennom matlaginga mi
Tilsett de andre ingrediensene og bland godt. Sunt og godt hverdagsbrød. Til 2 brød trenger du. Ja det er ikke helt sant da, det tar nesten en time å steke
FOR OSS SOM TÅLER HVETEMEL, ET BRØD UTEN SNEV AV SPELTMen først sagaen om hvordan det gikk til. Da skjer det utenkelige, bakeren med det ene gode brødet, trakk det fra markedet, og jeg satt tomhendt tilbake
Deretter røres hvetemelet inn, men bare halvparten til å begynne med. Brødet er ikke så altfor grovt, men grovt nok til at det passer fint som frokostbrød, til matpakken og som brød ved siden av supper og gryter
Perfekt godteritil påsken. Til å smelte gelatinen, bruker jeg en Sous Vide – sirkulator. Hjemmelaget godteri er mye morsommere å sette tennene i til påsken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.