Gourmet Arctic. Fra Ishavsrøye i Nordland til øl i Troms.
Godt Drikke
Godt Drikke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2013 av Vidar Pedersen
  • 2007 ble Ishavsrøye Vesterålen det tolvte norske matproduktet som ble godkjent som en beskyttet betegnelse av KSL Matmerk.
  • 4 fileter ishavsrøye (ca. 700g)
  • smør til steking
  • 4 ss hakkede hasselnøtter
  • 250 g blandet sopp
  • 2 ss smør
  • 1 håndfull ruccolasalat
  • 1 håndfull småbladet spinat
  • salt og pepper
  • 1 finhakket sjarlottløk
  • 1 dl hvitvin
  • 50 g Norzola i små terninger
  • 100 g usalta smør i små terninger
  • 50 g Balsamicoeddik
  • 50 g tyttebær
  • 50 g olivenolje
  • salt og pepper
  • evt. litt sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.