Ytrefiletavreinsdyr. Smak til med salt og pepper rett før servering Krydre ytrefiletenemed salt og pepper og stek de kjapt i en varm panne, i en blanding av smør og olje
Martnan er jo som de fleste vet av landets aller fremste innenfor kunsthåndtverk, det som kanskje færre har fått med seg er at det også er mye god lokalmat på Rennebumartnan
Jeg fikk tak i nydelig indrefilet avreinsdyr fra Røros. Frys ned restene av sausen og la den tine i kjøleskapet natten over neste gang du vil servere en god viltsaus
Det som er viktig å huske på med indrefilet avrein, er at steketiden tar litt kortere tid enn okse. Her har vi en Wellington basert på indrefilet avrein
Helstekt ytrefiletav svin er en fantastisk fin råvare. I dag har jeg laget en marinade som ytrefileten har fått steke i, og som tilbehør masse gode grønnsaker og små mandelpoteter
Min eldste datter har vært på besøk og da må mor diske opp med ekstra god mat. Ytrefileten steikte jeg på pannen slik at den fikk en steikeskorpe, og deretter la jeg den i en steikepose, og hadde Jegermixpå(krydder)
Ytrefileten er mitt favorittstykke på reinsdyr sammen med flatbiffen. Skjær tynne skiver av søtpoteten og legg lagvis i en liten posjonsform men litt salt og pepper mellom hver lag
kremost med urter og hvitløk. indrefilet av svin. Kryddre med salt og pepper, og legg til side. Legg bacon vannrett nedover og la ca en halv cm av den nye skiven ligge oppå den forige
Jeg har aldri helt skjønt greien med ytre- og indrefileter av svin. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre med dem… I årevis har det dukket opp det ene grisebillige tilbudet etter det andre, men jeg har ikke slått til
Start med forberedelser av kjøttet noen timer før servering. En perfekt tilberedt ytrefiletav svin, flotte smakskombinasjoner og ulike teksturer – «innertier» ble uttalt mellom munnfullene fra mine faste og trofaste gjester
Da har jeg og min venninne Linda Wang testet ytrefiletav villsaulam fra DalPro. Det smakte helt fantastisk godt, med en herlig blanding av lam- og viltsmak
Sil potetene og la dei avkjøle seg litt. det smake bedre med grilla fersken enn nektarin. Grill kjøtet på svak varme (tid avhengeav kor steikt du vil ha kjøttet og kor tjukk fileen er)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.