Gourmetfredag: Ytrefilet av rein med skarp viltsaus
Spis litt | En matblogg, stort sett
Spis litt | En matblogg, stort sett
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 personer:
  • 350 gr ytrefilet av rein
  • smør til steking
  • 100 gr aromasopp
  • 1 sjalottløk
  • 1 ss tinte ripsbær
  • 2 laurbærblad
  • 3 knuste einebær
  • 2 ss brunt sukker/sukrin gold
  • 10 dråper stevia/smak til med sukker
  • 1 dl rødvin
  • 2 ss vilt- og kantarellfond (fås ihvertfall på meny)
  • nykvernet pepper
  • salt
  • 50 gr smør
  • 4 dl vann
  • 1 ss hvetemel

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.