Du kan også helle suppengjennomen sil, pådennemåten blir du kvitt avresteneavasparges. Bland med håndmikser påen glatt krem, ikke glem å spare noenaspargeshoder for dekorering
For å gjøre litt ekstra stas på kjøttet har jeg marinert det i enavBentStiansens marinader. paprikaen deler du i fire på langs, og griller til lett brent med litt olivenolje
Anrett dette påtallerken. Salting og røking av kjøttet går jeg ikke inn på her. Reneste snadderet. 6 grønneasparges kokes i 4 minutter i lettsaltet og -sukret vann, avkjøles i kaldt vann. rømme blandes med tyttebærsyltetøy (1 dl rømme og 2 ts syltetøy eller etter smak og behag). 6 grønneasparges kokes i 4 minutter i lettsaltet og -sukret vann, avkjøles i kaldt vann. 1 dl rømme og. 2 ts syltetøy eller etter smak og behag
Fordel tomatsausenpå to avtortillalefeneog legg over rikelig med ost. Legg de to andre tortillalefsene over ostenog legg de doble lefsene i stekeovnenpå ca
Hell av vannet påpoteteneog mos de i en bolle. Jeg har brukt frossenbutterdeig, lagt et lag med moste poteter blandet med ost, fløte og egg, for så å legge asparges tett i tett påtoppen
Prøv ogsådennetypenris til kylling eller grillmat nå som sommeren (forhåpentligvis) snart kommer. Godt krydrede kjøttboller med risogbønner smaksatt med kanel og kyllingbuljong
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.