Jeg kan rett og slett ikke noe for det, hvor sært det enn er, men det finnes ikke noe bedre enn en skål med knasende sprø grønnkålchips som kommer rett fra dehydratoren, ja, for chipsen blir KNASENDE SPRØ
Smak til, men vær forsiktig med saltet. The previous one was made while I still lived in Greece, where I couldn't find sourcream so I used yoghurt and mayonnaise
Cream puffs. Fill the puffs with whipped cream (best right before serving). Creamy dreamy Cream puffs. 3 dl Heavy double cream. 3 dl Heavy double cream
Proppful av vitaminer og mineraler er det lite som kan måle seg med denne. Slik jeg har forstått er det nesten ingen grenser for hva du kan ha på grønnkålchipsen
Kaken er fløyelsmyk i teksturen og både fylt med, og dekket med deilig kokoskrem. Kaken er laget med kokoskrem, og ikke kokosmelk, noe som gir en fyldigere smak
Kok på svak varme til smøret smelter og blandes med vannet. Cream puffs. Så tilsetter du gradvis mel mens du rører ( melet koker med vannet mens den trekker i seg vann og blir til en deig)
Grønnkål er i familie med brokkoli, rosenkål, blomkål og vanlig kål. Start med å skylle bladene godt og legg de til tørk på kjøkkenpapir, med "krusen" ned
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.