I en hektisk hverdag er det ikke alltid man får til å lage grønnsaksretter. Jeg er av de som mener grønnsaker bør handles omtrent den dagen man skal bruke de, for å få best mulig kvalitet
Grønnsak pizza er kjempe godt og hjemmelagd er selvfølgelig best. Bland alt i en gryte med litt olje og fres alt i noen minutter til grønnsakene "mykner"
Lag en enkel og smakfull fiskegryte med høstens beste grønnsaker og en god råvare fra havet. Ha vann i en kasserolle sammen med grønnsakene og kok i ca
Sett en slik grønnsak i butikken. Denne grønnsaken kalles romanesco og er en nokså ny kålsort i Norge. denne kålsorten er faktisk en blanding mellom blomkål og brokkoli
Samme fremgangs måte, om du panerer fisk, kjøtt eller grønnsaker. Så var det gulrotstuingen. Panerte grønnsaker er forøvrig svært godt, jeg skal komme tilbake til det ved senere anledning
Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Det er ingen tvil om at eg er inni en periode der eg har totalt dilla på denne grønnsaken (ja, søtpotet er en grønnsak, ikkje potet), og eg elsker å eksprimentere meg fram til ulike oppskrifter med søtpotet i fokus
1 liten boks mais eller annen valgfri grønnsak (eks gulerot, brokkoli, erter, brekk bønner, paprika). 1 liten boks mais eller annen valgfri grønnsak (eks gulerot, brokkoli, erter, brekk bønner, paprika)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.