Grønnsakgrateng med spekeskinke og crème fraîche. 4-5 personerGrønnsakgrateng med spekeskinke. I denne retten er det også fint å bruke rester av kokte poteter og grønnsaker
Sammen med disse fiskekakene serverte jeg en enkel grønnsakgrateng. Fiskekaker er en sunn og barnevennlig fiskemat, og den eneste måten jeg får i sønnen min hvit fisk på
DETTE ER EN LITEN VRI PÅ HVORDAN GRØNNSAKER KAN SERVERES. Hvis du fulgte nøye med, så oppdaget du kanskje en liten kritisk tone da jeg omtalte tårnet av grønnsaker som var fraværende under måltidene vi hadde i Tyskland
600 g halvkokte grønnsaker4 dl melk1 ss margarin2 ss hvetemel2 egg1 dl revet ost1/2 ts saltkaperstimianpepper2 ss tørket brød (kan sløyfes)I gratengen kan vi bruke en sort grønnsaker, eller flere blandet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.