Årets lammelår er omhyggelig tilberedt, helstekt og fortært. Jeg har laget hjemmelaget lammekraft på forhånd, og har du ikke det, så bruk sjyen fra grønnsakene etter endt steketid til å lage rødvinssaus (saft fra lammet dryppes ned til grønnsaksformen)
Spiser du som meg sukkerfritt/lavkarbo og savner pasta, potet og ris somtilbehørtil middagen. I samarbeid med fantastisk flinke Fotograf Nadia Frantsen, har jeg laget noen oppskrifter som garantert får deg (og gjestene dine) til å glemme at ris eller pasta “mangler” til middagen
Kutt opp flere gullerøtter i biter og løk i båter som du skal ha ved siden av kjøttet. LammelåretKutt opp grønnsakene og legg det i en stor plastpose hvor du har plass til kjøttet og marinaden
Ta tak med fingrene og bøy nøkkelbeinet bakover, stikk kniven inn i kuleleddet og vri og skjær til den store senen som holder kulebeinet på plass er skåret over
Vi har derfor mye å lære av det marokkanske kjøkken og vi bør absolutt tørre å utvide krydderskapet vårt og bli flinkere til å bruke disse varme krydderene i mye mer enn julekaker
PERFEKT pastasalat som passer somtilbehørtil alt. Sommeren er nemlig slik for meg at den skal tilbringes ute blandt folk, sammen med venner, gjerne på ei strand eller i parken, gjerne rundt en grill og gjerne ut i de sene nattetimer
Her har jeg bevisst valgt ut tilbehørsom ikke er fetende. Dette er bare vakre småretter som du og gjestene vil sitte å småspise lenge, til både en og to flasker gode rødviner er tømt
Jeg synes faktisk at det smaker bedre, men som en ekstra bonus er det jo mye sunnere. Salattaco innebærer egentlig bare at man erstatter tacoskjell eller tortillalefse med - nettopp - salatblad
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.