Bambusdamperen har to rom,du setter den i en wok-panne e. Når man damper mat beholdes næringsstoffer og vitaminer seg mest mulig i matvarene,det vil si at mer vitaminer og næringstoffer finner veien inn i kroppen din
Jeg har fått min mors gamle kokebok,. Stor kokebok for større og mindre husholdninger. Selv om min utgave er fra 1936. Etterstek ca 20-30 min i stekeovn, 180-200*
Jeg har i likehet med så mange andre strikka mine egne kjøkkenkluter. Jeg skjønner ikke helt hvorfor, for jeg er jo enig med alle andre om at de hjemmestrikka bomullsklutene faktisk er de aller beste
Før og etter steking. De skal helst ikke gi farge til røren (med mindre du liker helt lilla muffins). Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat
Oppskriften er hentet fra “Min første kokebok”, en kokebok som forøvrig anbefales til små kokker. I dag har vi en 8 års jubilant her i huset – hvor blir egentlig årene av Siden vi akkurat er kommet hjem fra en uke på Gran Canaria så blir ikke barneselskapet før neste fredag. 8 åringen har selvfølgelig bestemt maten, og både brownies, sveler og hjemmelaget pizza står på menyen. 350 g melis (+ litt ekstra til forming av konfektene). 2 dråper konditorfarge etter eget ønske (vi gikk for bursdagsbarnets yndlingsfarge blå). Håper dere alle nyter den til fulle 8 åringen har selvfølgelig bestemt maten, og både brownies, sveler og hjemmelaget pizza står på menyen
mister du de andre gode næringsstoffene du får fra et "ekte" måltid. Bakgrunnen for dette innlegget er mine egne erfaringer og kunnskap samt Olympiatoppens "Fakta om mat og drikke etter trening", av Ernæringsavdelingen Olympiatoppen
disse herlige kanelsnurrne er helt fantastisk gode. D å de blir store. sett de på ett bakepapirkledd stekebrett å la dem så heve i ca 40 min. stekes på 230 grader i 10-12 min
Etter trening laget jeg denne knall gode smoothien. Smoothie etter trening eller som kveldsmat, dessert eller kos 5 -6 isbiter 4 dråper stevia vanilje, kan sløyfes 1/2 fryst banan 200 -300 g fryst jordbær 30 g vaniljeprotein 1 ss sukringold 100 g vaniljeyoughurt / kesam, eventuelt melk jeg brukte nyheten Yoplait gresk type med ekte vanilje som jeg fant på butikken i dag Ha alle ingrediensene i en blender
Speltlompe, mager creme fraiche, grønn pesto, tomat, rødløk, paprika, kvitløk og vårløk. Eg synest sjølv det er hærleg å få ny inspirasjon og input til nye middagsrettar
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.