enkelt å få til. Ha salt,pepper og paprika pulver på skinnsiden av kyllinglårene. tilsett litt fløte, salt og pepper, la det småkoke til fløten har tyknet
Jeg har mumset granola til frokost hver dag siden og må snart lage ny batch, for denne går unna. Granola er godt til frokost/lunsj med både yoghurt og melk, eller som topping til smoothies
Stivpisk eggehvitene og vend inn helt til slutt. Nå må jeg hive meg rundt og handle litt godsaker til neste oppskrift, det er nemlig en vegetarrett jeg har tenkt lenge at jeg må teste
Jeg hadde tenkt til å tilberede dagens kyllinglår med asiatiske smaker på grillen i hagen. Misforstå meg rett, jeg elsker snø og vinter, men nå som vinteren er på sitt kaldeste og mørkeste, så er det fristende å lukke øynene og drømme seg til lysere og varmere tider
Det blir ikke lenge til vi lager denne igjen. Legg kyllinglårene på toppen og stek i ovn i ca. 6-8 grillede kyllinglår. 30 -40 minutter til skinnet på kyllinglårene er sprøtt. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 6-8 grillede kyllinglår
Dryss på salt og pepper og dytt strimler av hvitløk under skinnet på kyllinglårene, den hvitløken du ikke får plass til legger du i stekepannen ved siden av kllinglårene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.