Jeg måtte steke min litt lengre, men kaken er ferdig når den enda er litt myk i midten. Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Hev på lunt sted i omtrent 45-60 minutter, og fordel deigen over i to (2 L) eller 3 (1,5 L) brødformer. Dekk formene med plast eller et håndkle og etterhev i 45-60 minutter. Varm ovnen til 225 grader og stek brødene midt i ovnen i 40 minutter. Ta brødene ut av forma, og stek videre i 10-15 minutter. Jeg bruker nokså brede former på 2 liter, så i mine former blir ikke brødene så høye. 10-15 minutter Brødet er ferdig når det gir en hul lyd når du banker på det
Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
You should have a firm dough that can remind of play-dough. Og nå som jeg kan lage perfekte cookies, vel så lager jeg de kanskje litt for ofte *fnis*… Jeg er veldig kresen når det kommer til cookies
Dette er virkelig verdens besteogså ja. Ikke bare i navnet, men i smaken også. Kvæfjordkake er en kake med marengs, vaniljekrem og mandler, og kalles også ofte for «Verdens beste»
Litt planlegging er kaken så absolutt verdt- en deilig brownie for sjokoladeelskere. Dersom du rører for mye, vil konsistensen bli hardere, så ikke rør mer enn nødvendig
Det jeg har gjort er å lage min egen vri på litt forskjellige oppskrifter som var på nettet. Selv om jeg i dag lagde det som en focaccia så regner jeg med at det går an å bruke den som en loff
#lavkarbo #lavkarbobrød #lowcarbbread #helse #fibromyalgia #minusmel #utenhvetemel #breadlover #suntoggodt #sunt Oppskrift på verdens beste lavkarbobrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.