Jeg var så heldig å vinne to plasser til Mat- og vinkurs på Jacobs på Majorstuen. Ved ankomst ble det servert musserende vin, Hitra Blå med valnøttbrød og syltetøy, diverse spekemat og husets pizza
Bruk app’en fra PolyScience (SousVide Toolbox) for å sikre korrekt beregning av tilberedingstid. En bunt reddiker, mini mais, haricots verts (grønne bønner), sopp, sprøstekt bacon som tilsammen utgjør garnityret
eller du kan fordele graniteen i små porsjonsglass som settes direkte i fryseren. Skal du ha gjester og servere flere retter, er det greit med en liten hvilerett
Har laget den i små porsjonsformer, og hvert lag har få ingredienser. Rent og ryddig, og utrolig godt. Gjendekjeks inneholder kokos, en veldig god kombinasjon til den myke osten og de syrlige blåbærene
så nå gleder vi oss til en veldig rolig nyttårsfeiring. Medisterkaker, surkål og rødbet. Avslutningsvis hadde vi sjokolade, karameller og mer brente mandler, men disse ble aldri fotograftert
Bilder på ferdige bruleer kommer imorgen. Da var helgen her igjen. Får besøk av mine svigerforeldre i helgen, så har laget creme bruleè til morgendagens middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.