Begynn med å rense løken, del hver løk i to, og skjær dem opp i tynne skiver. Mot slutten av steketiden kan du tilsette finhakket hvitløk og timian, rør rundt
ENKEL LØKSUPPEMED OST. Kok ut pannen med litt av kraften for hver gang. Olje og litt smør 8 mellomstore løk 1 finhakket kinesisk hvitløk 1 toast skjært ut med reven ost, bruk gjerne litt kraftig ost Krydder. 2ts timian, 1ts rosmarin, 1-2ts cayenne pepper, salt og 2 laubærblad. Olje og litt smør 8 mellomstore løk 1 finhakket kinesisk hvitløk 1 toast skjært ut med reven ost, bruk gjerne litt kraftig ost Krydder. 2ts timian, 1ts rosmarin, 1-2ts cayenne pepper, salt og
Nå beveger vi oss back to the 80’ og finner frem de ildfaste suppeskålene med løvehoder . Nå beveger vi oss back to the 80’ og finner frem de ildfaste suppeskålene med løvehoder
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Satser på at dette er siste rest av vinteren, så vi får bare ta det med godt humør. Fremgangsmåte Stek kyllingkjøttdeig med tomatpuré, krydder og frosne spinatputer
- Start med potetmos. Bruk en ''potetmoser'', mos potetene, kjør i kjøkkenmaskin sammen med litt melk, smør eller olje, pepper og gjerne litt chicken&steak krydder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.