olje til å smøre folien med. Smør aluminiumsflaket med olje. olje til å smøre folien med. 1 passe stykke laks (sånn rundt 150 gram burde være OK). 1 passe stykke laks (sånn rundt 150 gram burde være OK)
Deretter finhakker man hvitløken og blander det inn i formen, og kryddrer det med salt og pepper. Om du enda ikke har bestemt deg for hva du skal ha til middag i dag, så anbefaler jeg jeg deg virkelig denne lakseformen
2 ss Soft margarin2,5 ss sammalt hvete mel4 dl økologisk ekstra lett melk2 klyper sydet flaksalt1/4 ts hvitt pepper1/4 ts muskat1/4 dels purreløk3 økologiske egg350 gram fersk laks2 dl ferdig kokt fullkorns makaroni3 skiver jarlsbergsost1 brødskive ekstra grovt brødTilbehør. Sett ovnen på 200 graderKok opp vann, ta kjele til siden og la laksen trekke i ca. (Gjerne ta av kjelen fra platen, slik at du unngår at sausen blir svidd)Spe inn melken under omrøringLegg i purreløken, salt, hvitt pepper og muskatLa småkoke i ca 5 minutterSmak og eventuelt ta i mer krydderHa i makaroni og fisk i sausenHa en og en plomme i blandingen og rør rundtStivpisk eggehvitene, skjær den forsiktig ut med en slikkepott og vend eggehvitene sammen med resten av blandingen. 350 gram fersk laks
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Satser på at dette er siste rest av vinteren, så vi får bare ta det med godt humør. Fremgangsmåte Stek kyllingkjøttdeig med tomatpuré, krydder og frosne spinatputer
- Start med potetmos. Bruk en ''potetmoser'', mos potetene, kjør i kjøkkenmaskin sammen med litt melk, smør eller olje, pepper og gjerne litt chicken&steak krydder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.