Gratinerte fullkornspannekaker med spinat og sjampinjong
Maria Uldahl
Maria Uldahl
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 fylte pannekaker
  • 1 time + ca. 45 min Lakto- ovo- vegetar
  • Server gjerne med frisk salat
  • 1,5 dl sammalt hvete fin og 1,5 dl speltmel fin ELLER 3 dl fullkornsmel
  • 1 ts salt
  • 5 dl melk, økologisk
  • 4 stk egg, økologisk
  • 300 g sjampinjong
  • En kopp frossen spinat, eller 100-150 g fersk spinat
  • 3 ss tomatpuré
  • 3 dl soppsaus (jeg bruker bare posesaus her, litt latskap)
  • . 0,5 dl hvitvin
  • Salt, pepper, muskat
  • Evt. ost eller "revet topping" til gratinering

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.