Gratinerte nachos og Pico de gallo
ICA
ICA
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Gratinerte nachos
  • 4 personer 1 pakke kjøttdeig
  • 1 finhakket løk
  • 1 fersk rød chili i tynne ringer
  • 2 pk tacokryddermiks
  • 1 stor pose tortillachips
  • 1 boks hermetiske brune bønner eller chillibønner
  • 2 glass med salsa
  • . 2 dl revet hvitost
  • litt finstrimlet vårløk eller purre
  • Stek kjøttdeig, finhakket løk og chili i en varm panne.
  • Tilsett kryddermiksen og vann og la sausen koke som anvist på pakken.
  • Legg tortillachipsen på et ildfast fat og fordel resten av ingrediensene på toppen, osten til slutt.
  • Gratiner i stekeovn på 225 grader i ca. 5 minutter FRI FOR:Denne retten er fri for egg, melk og gluten.
  • 4 tomater, hakket
  • 1 løk, finhakket
  • 1/2 rød chili, hakket og uten frø
  • 1 neve med frisk koriander, finhakket
  • 1 løk, finhakket
  • ½ ts hvitløkspulver
  • ⅛ ts salt
  • ⅛ ts pepper
  • Ha tomat, løk, chili, koriander og løk i en medium stor bolle.
  • Krydre med hvitløkspulver, salt og pepper og bland alt sammen.
  • La det stå kaldt en stund før servering.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.