Legg to baconskiver rundt kyllingen og legg på en stekeplate. Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fyltmed mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum
Skjær en lomme i kyllingen og fyll den medtomater, løpstikke, ajvar og brie. – Soltørkede tomater. Enten ved å legge kyllingfileten mellom to lag plast og banke den til den blir flat som en pannekake
Pakk inn hvitløksfeddene i alufolie og leggmed i formen. Ha over godt med olivenolje og salt/pepper. Tilsett vann til ønsket tykkelse, og smak til med olivenolje, salt og pepper - og kanskje litt chili dersom du ønsker litt mer "spark"
Mange forbinder nok fyltetomatermed varmebehandla tomater som er fylt og gratinert med ost på. Masse tips og oppskirfter på grillmat og tilbehør skal eg selfølgelig dele framover, dagens oppskrift på fyltetomater passer som tilbehør til både kjøtt og fisk, grilla eller ikkje
Ha mosen i en sprøytepose og sprøyt en topp med avocadomos på hvert egg. Ta innmaten ut av avocadoen med en skje og ha innmaten i en skål, tilsett de andre ingrediensene, bruk en stavmixer og kjør avocadoen til en fin mos
Hardkok eggene og avkjøl de i kaldt vannDel eggene i to og ta ut plommenBland eggeplommene sammen med sennep, finhakket rødløk og gressløk og rør godt sammenSmak til med salt, pepperFyll eggehvitenemed noen dråper tabacoFyll på med blandingen
Fordel eggerøren i eggehvitene, og topp med et par fine reker. Med noen reker til overs, så denne lille lunsjretten dagens lys, ingen stor sak, men du verden så godt på hjemmebakt rugbrød, dette ble en super lunsj, ja faktisk en lunsj til å be gjester på
Smørbrød med røkelaks smaker nydelig i seg selv og ekstra nydelig med hjemmebakt rugbrød som har fått en rask tur i brødristeren og dette fylteegget i tillegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.