I stedet for pitabrød laget jeg ris. Jo da imporviserer man og lager herligGreskkebab. Grønnsakene kuttes opp i passende biterog surres møre imargarin eller olje, medlitt salt og pepper
Gresksalat av ruccula, paprika, rødløk, agurk, cherrytomater, fetaost ogoliven. Har forresten lavkarbo fløteistilfrysingi fryseren, og lavkarbo pikekyssi komfyren, så jeg regner med at oppskriften på begge kommer ganske snart
Nå er jeg så heldig å ha greske venner, og regner med å få ærligtilbakemelding. Den delen av feta-oststykket jeg ikke bruker legger jeg på glass medolivenoljeog krydder, da holder det seg lenge
Server medgresksalat, tsatziki, chipsogpitabrød eller tortillas. Jeg synes souvlaki har en mye friskere smak enn vanlig "kebab", og dropper du chips, pitabrød eller tortilla, så er det faktiskogsålavkarbo-vennlig
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. F. r. e. d. a. g. s. p. z. n. k. o. t. v. f. m. j. ø. b. l. ,. å. h. u. y. N. O. D. 2. 8. -. 1. 0. (. ). C. 5. c. S. æ. B. R. E. G. L. /. 3. 4. n g. d l
Varm pitabrødet, og fyll medsalat, laks ogdressinglagvis. Laksen blir sprø og knasende, og det er litt "kult" å spiseipitabrødi stedet for på tallerken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.