Gresk salat på min måte. Skrell av av grønne på agurken og del den i biter. Del på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
Gresk Moussaka ligner litt på lasagne, men pasta er byttet ut med aubergine. Kan du switche over til grill og varmluftsfunksjon så osten på toppen blir litt sprø
Kva står på middagsplanen din idag. Greske kjøttboller med tatziki og rotmos -. Som dere sikkert har fått med dere starter eg på ernæringsstudie til høsten
Riv agurken grovt på et rivjern - dryss over salt og la den ligge i et dørslag så vannet renner av. Med smak av middelhavet og ikke minst sommer er den ultimate salaten gresk salat
jeg starter med halvparten av yoghurten og har på halvparten av honningen. ♥ Bruk flytende akasiehonning (fås kjøpt på flaske i de fleste matforretninger)
Ei ny oppskrift som blir laga igjen og igjen, er denne deilige greske kyllinggryta. Lotta Lundgren sa opp jobben sin i eit reklamebyrå i Stockholm for å jobba med mat på heiltid
På jobben fikk de restene og klarte ikke å slutte å spise. Jeg bruker å sjekke om den er gjennomstekt ved å bruke en spagetti, dersom det ikke er noe igjen på den når du trekker den ut, så er den klar
Formes som små boller og stekes på middels varme i litt olje. Deretter en liten økt på mølla – 45 min rask gange m/stigning. Del poteter i tykke strimler, fordel på et bakepapir med litt olje, salt, pepper og dill og bak i ovnen på 200 grader i ca 20 min
Ikke la deg lure av et litt kjedelig utseende på denne linsesuppen. Du trenger ikke være helsefreak for å spise linser, men dette er en tradisjonell gresk suppe som er rik på både næringsstoffer og smak
om dette spesielle greske brødet kan du lese HER. Slå deigen lett sammen, hvelv den ned på bakebordet, ikke elt den for da blir det vanskelig å forme den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.