Greske kjøttkaker med fargeglad råkost og paprikatzatziki.
Sunnere Fremtid
Sunnere Fremtid
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig
  • 2 egg (gjerne økologiske)
  • 2 brødskiver, bløtlagt i kaldt vann (jeg brukte ekstra grovt brød)
  • 1 ss oregano
  • 1 ss spisskummin
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ss persille
  • 2 hvitløksfedd, presset
  • 1 løk, finhakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts Kvernet pepper.
  • pepper
  • 1 ss Rapsolje til steking.
  • tzatziki
  • 1 rød paprika, revet
  • 3 dl kesam
  • 1 fedd presset hvitløk
  • 2 gulrøtter
  • 1 rødløk
  • 4 kinakål blader
  • 8 cherrytomater 1 paprika Riv gulerøtter, skjær kinakål, rødløk og paprika i strimler, del cherrytomater i to og legg på tallerkenen sammen med kjøttkaker og tzatzikien.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.