Greske kjøttboller i tomatsaus
Balsam for sjelen
Balsam for sjelen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Marinerte greske kjøttboller, 4 tapasporsjoner
  •  
  • Til bollene
  • 275 g magert, malt oksekjøtt (karbonadedeig)
  • 50 g ferske loffsmuler
  • 1 sammenpisket egg
  • 1 ts sennep
  • 1 ss hakket frisk persille
  • 1 ts tørket mynte (kan sløyfes)
  • en klype tørket oregano
  • en klype malt kanel
  • en klype malt nellik
  • 1 løk, revet
  • 2 fedd hvitløk, knust, hakket
  • salt og pepper etter smak
  •  
  • Til sausen
  • 1 boks hermetiske tomater, hakket
  • 0,5 dl vann

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.