Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Kaka kan frysast medoguten fyll. Gulrot kaka er ein av mine favorittar (etter sjokoladekake), og denne syns eg ble ekstra god og saftig, tiltross for at den er glutenfri
Hell sjokoladeblandingen oppi en bolle med cornflakes og bland det godt sammen. Konsistensen på denne ble helt perfekt så jeg leker allerede med tanken på å lage en sjokoladebund med bringebærmouse
Mine Glutenog laktosefrie* Fløtekarameller med en liten touch av salt. Nydelige myke fløtekarameller nesten helt uten laktose ogmed en liten "touch " av salt
Blogg. Her er det en oppskrift på kjempe gode og sprøe vafler. Blogg. 4dl maizena2 dl fin glutenfri melblanding2 ts bakepulver1 1/2 ts vaniljesukker1 krm salt 150 gr melkefritt smør2 1/2 dl melk som tåles2 dl vannSmelt smøretBland maizena, melblanding , bakepulver , vaniljesukker og salt i en bolleTilsett melk, vann og smørRør godtStek vafler. 12 i Blogg. 12 i Blogg
Bland fiberhusk med vann og la trekke noen minutter. Mens han sov lusket jeg med til kjøkkenet. Jeg ville prøve en annen variant av hennes oppskrift, men sterkt inspirert gikk jeg igang og bakte et allergivennlig brød for meg og min sønn (gluten & sukkerfritt)
Nydelige til hvitost ,brunost, med smør eller med syltetøy. Deilige Rosinbrød, glutenog laktosefrie. Kok opp soyamelk, laktosefri melk , melis og margarin / smør
Oppskriften fant jeg i bladet Bake, der de hver gang også har med noen glutenfrie oppskrifter. Skorpen var sprø og innmaten var deilig myk ogmed søt, god smak
If you follow me on Instagram @passionforbaking you have probably seen a video off this gluten free chocolate cake on my last post, drizzled with some delicious salted caramel
Jeg har dessverre ikke tatt steg-for-steg bilder siden dette bare var en test, men siden det var så godt, og det ble så vellykket, så ville jeg uansett dele den med dere
Blogg. Disse er gode og litt sunde. Blogg. -)Tok 1 dl smeltet melkefri margarin6 dl grov glutenfritt melCa 1/2 dl soyamelk2 ss bakebulver1ts b1 ts natron1ss vaniljesukker2dl sukkerStekte med på 175c i 12-15 min. Tips en venn 14 i Blogg. 14 i Blogg
Gresskarpai serveres kald eller ved romtemperatur og gjerne med en god klatt pisket krem oppå. Jeg er i hvert fall kjempefornøyd med denne glutenfrie varianten, og resten av familien synes også at den var spiselig
Server med luftig krem og et dryss kanel. Andre herlige oppskrifter med gresskar. En skikkelig gresskarpai skal være mektig, men også gi en utrolig rik smaksopplevelse og smelte i munnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.