Gresskarsyltetøy med ingefær 2011
Lenes oppskrifter
Lenes oppskrifter
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 planter, så jeg lot det vokse. Bildet ble tatt i september, da jeg høstet det i oktober var det mye større, men jeg tok ikke bilde der det lå i garasjen og ventet på at jeg skulle få tid til å lage noe av det - og jeg la det ikke på vekta.
  • 5 kg ville vært mer enn nok
  • 6 kg kokt gresskar i biter
  • 450 gram fersk ingefær – hakket smått i maskin.
  • 6 sitroner
  • 6 kg sukker
  • 3 poser certo syltepulver
  • 1,5 ml ascorbinsyre
  • 1,5 ts ascorbinsyre i denne porsjonen.)
  • 9 dl vann – som jeg angret på nesten med en gang jeg hadde helt det oppi. Men forhåpentligvis blir syltetøyet stivt nok.
  • 2 kg gresskar
  • 3 dl vann (alt etter hvor tørt gresskaret er)
  • 2 kg sukker
  • 150 gram fersk ingefær
  • 2 sitroner
  • 1 pose certo syltepulver
  • 1/2 ml ascorbinsyre
  • 1/2 ts ascorbinsyre
  • Gresskarsyltetøy 2010

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.