Kjøpt i butikk (Quilteloftet) for jeg både får opplæring (kanskje blir der kurs om vi er flere som kjøper) og jeg har et sted å kontakte om jeg lurer på noe
Da må kjøkkensjefen være ferdig med sine mer eller mindre kreative fingermater, glassene være på plass og smakspanelet nystelt og fjelg(et gammeldags ord som betyr velstelt, fikk bare lyst til å bruke det)
De skal ikke have længe pågrillenog ikke direkte over kullene. og sæt toppen på igen. Igår var der gang i Weberen herhjemme og imens Grill Bill kreerede en mixed grill platte af rang, tog jeg mig af tilbehøret som bestod af fyldte tomater, grillede grøntsager ogbagte kartofler med fetadressing
Men uansett, påsketid er en god anledning til å ta grillen frem for de som ikke synes det er noe poeng å stå ute med bevernylon og lommelykt for å lage mat
Jeg kjøpte stål til endelokk og lister rundt lokka, på en lokal stålbedrift, sveisinga blei bytta mot middag, og stativ og rister er skrot jeg hadde liggende
Prøv denne nydelige «Krispy kylling» på vanlig grill, følg oppskriften og lag din egen sommerslager. Grillsjefene Espen og Petter Gullikstad på Kampen i Oslo, presenterer nydelig grillsnadder for Trøffelhelt, og vi tror at denne blir en av familie «slagerne» i sommer
Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet saus med spinatog basilikum ღ
Jeg har også laget polarbrød, loff, rundstykker, lussekatter, rosinboller, pizzabunn, pizzasnurrere og alt man kan finnepå å bruke svigermors superdeig til
Og jeg spanderte en spesiell, lett perlende chardonnay hvitvin fra USA (Med bruskork). Så pågrillen med godt med smør, full varme, vent til det bruser litt, legg så i filetene og gni de litt rundt slik at alle får smør
Tilsett mel, sukker, oliven, rødløk, hvitløk, rosmarinog olivenolje i den lunkne blandingen. Del deigen i emner på størrelse med en stor sprettball, og klapp dem forsiktig ut til flate brød i ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.