Smør biffene inn med olje, salt og pepper. Finhakk chili og hvitløk til mangosausen. Legg tomater i en ildfast form eller i aluminiumsfolie, med noen dråper olivenolje over
Kyllinglår. Sil sausen og smak til med litt himalayasalt og pepper (jeg brukte hvitløkspepper), husk å smak på først siden soyasausen er veldig salt i seg selv, til slutt litt persille
Dette var nok til fire litt små porsjoner, spe gjerne på med et ekstra kyllinglår. Del kyllinglårene i to ved leddet så du får et stykke kyllingklubbe og et stykke lårfilet -se bildet
Med dagens grillaccesorier kan man kjøre på med pizza, kaker, wok … You name it. Med dagens oppskrift klarer man seg fint uten poteter, men skulle du ønske det kan du selvfølgelig legge det til selv
Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne med grillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Bland det med resten av kokosmelken og smak om det er passelig på smak. 4 kyllinglår (eller mer, alt etter hvor store lårene er eller hvor god appetitt man har) fra Stange eller fra et sted de avler kylling opp på en human og ufarlig måte
Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
Jeg legger først den grillede auberginen på fatet, ved siden av legger jeg fisken. Da er det ny uke, og jeg er helt sikker på at mange stresser med forbredelser til jul
Jeg hadde tenkt til å tilberede dagens kyllinglårmed asiatiske smaker på grillen i hagen. Da han påpekte at han først måtte spa frem grillen fra under all snøen i hagen, bestemte jeg meg for å lage kyllinglårene i stekeovnen i stedet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.