Ytrefilet av okse med coleslaw, grillet squash, confiterte tomaterog ramsløksmør appeared first on. Og her skal jeg komme med en liten hemmelighet, noe mange nok vil synes at høres helt vilt ut
Topp medfetaost, granateplesirup, gresskarkjerner og bladpersille. Mye av det er minst like bra som det en får i andre land – grønnsaksutsalget fra Frosta var av fantastisk høy kvalitet – bedre enn det jeg er vant med fra Istanbul, til ogmed
Ekstra enkelt blir det på denne praktiske bordgrillen da retten klarer seg fint med en liten grillplate og det er en fordel at grillelementet et tett, så ikke de små skalldyrene faller gjennom risten
Å grille nakkekoteletter er enkelt, gni dem inn med en god rub eller bare salt og pepper. I denne råkostsalaten har jeg brukt fetaost for å gi den litt salt og hvis du vil kan du bruke en blåmuggost som for eksempel Selbu blå få å gi den en mer pikant smak
) Jeg er veldig glad i å lage mellommåltider og snack, særlig i helgene hvor jeg ikke har særlig lyst til å lage middag så tidlig som i ukedagene, og gjerne på rolige helger hvor man skal lage litt sen middag for å kose seg med vin og film eller TV på kvelden
Bland kjøttdeigen med salt, pepper og Old El Paso Taco Spice Mix og tilsett vann. Fordel alle ingrediensene på potetskivene og topp med salat og ristet brød, og fest med en pinne
En deilig munnfull på terrassen sammen med hyggelig småprat på en helt vanlig hverdag. Ha også på soltørket tomat i biter og drypp over litt av oljen fra fetaostpakken
Brød medavokadoogtomat, samt sprøstekt bacon. Smør brødskivene med smør, legg på ett lag avokado. Ta ut avocadokjøttet, mos det grovt i en skål med en gaffel og krydre med litt salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.