Den klassiske bruschettaen, det ristede brødet, toppes gjerne med tomatsalsa, salt & pepper. Stekt i olivenolje på panne, påsmørt en god pesto, litt ruccola og avokado med italiensk spekeskinke (Prosciutto) på toppen
I Italia får man bruschetta som en liten forrett mens man venter på middagen, den består av et stykke ristet brød med noe oppå - det kan være veldig forskjellig, alt etter hva man har i huset
Og så har man bruschetta ( [bruˈsketta]), da, som jeg skal dele oppskriften på her. Spekeskinker, oster, rent kjøtt eller fisk med grillede grønnsaker finnes overalt
ASPARGES MEDSPEKESKINKE. Kyllingspyd, asparges mes spekeskinke og grilla lompewraps har våre gjenganere på grillen tidligere i sommer, så her kommer dei svært raske og enkle oppskriftene - SMAKFULLE KYLLINGSPYD
Ytrefilet av okse med coleslaw, grillet squash, confiterte tomater og ramsløksmør appeared first on. Med dagens grillaccesorier kan man kjøre på med pizza, kaker, wok … You name it
Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne medgrillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grilletmed krydder smør og lime majones
Jeg serverte retten med ovnsbakte poteter og noen friske jordbær. Spekeskinke. Smelt smør i en kjele, rør inn hvetemel og spe med melk, litt og litt om gangen
Fisken serveres med tradisjonelt tilbehør fra Mellom-Amerika som ananas, frisk koriander, tomat osv. Denne gangen ble den grillet og servert på bananblad til glede for arbeidsgutta som jobbet i hagen
Nydelig forrett eller smårett, når det frister med noe hot, søtt & godt. 500 g rå kjempereker/scampi med skall. 2) Bland halvparten av flasken med mango curry med limesaft og soyasaus. 7) Bland grillet scampi med 1 ss mango curry saus, mango, koriander og chili. 500 g rå kjempereker/scampi med skall. 7) Bland grillet scampi med 1 ss mango curry saus, mango, koriander og chili
Form smøret til en pølse i bakepapir eller med plastfilm. Gni biffene inn med olje, salt og pepper. Grill over sterk varme 10-12 minutter (medium), litt avhengig av tykkelsen på kjøttet. 40 g kremost, gjerne med gressløk eller urter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.