Finkutt hvitløken og ha i posen sammen med soya og rapsoljen og et par drag med pepperbøssa. Du kan gjøre som jeg, å legge den i fryseren en uke eller to, ha den over natten i kjøleskapet, eller la det være med en time eller to i kjøleskapet før den legges på grillen
Sil av sausen når den er klar, tilsett sennep og rett før servering tilsettes smøret. En liten middag komponert av det som var igjen i kjøleskapet etter en litt forkortet uke forrige uke
Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på. Salt og pepper. Salt og pepper. 500 g indrefiletavsvin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefiletavsvin
Kryddersmør eller hvitløksmør. Indrefiletavsvin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
Bruk en stavmikserog sett den helt i bunnen av skålen, start stavmikserenog hell i olje dråpevis til å begynne medog så i en tynn stråle mens du pisker hele tiden
- 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefiletavsvin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet. 600 g indrefiletavsvin
på den ene siden og snu den veldig kort før den serveres (Grilling av torsken varierer fra hvor tykk torskefileten du bruker er, så her må du teste deg litt fram
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.