Crispy poteter og kyllingmed indisk krydder og gode grønnsaker. Om du planlegger middag for et par dager, kan du koke dobbelt opp medpoteter til første middagen og bruke halvparten til denne retten så går det enda fortere å lage den
I stedet for kyllinglår kan den lages medkyllingbryst. Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i poteter, gulrøtter og løk
Legg kyllingbitene i gryten sammen med løk og sopp og hell over hvitvin. Denne kyllinggryten dufter himmelsk og smaker fantastisk godt, og det er en enkel rett å tilberede
poteter. 1 ) Lag fløtegratinerte poteter og sett dem i stekeovn i god tid før du skal grille,. 2) Legg aluminiumsfolie på grillen, pensle med litt olje, som tåler høy varme og
Skinnet blir sprøtt og kan spises når fisken er ferdig grillet, og da er det best uten fiskeskjell. Skrap skinnet på fisken med en kniv slik at den blir fri for skjell
Når kyllingen har kjølt seg helt ned, dra av restene av kjøttet så du sitter igjen med skroget. De ble massert inn med godt krydder og smør før de ble plassert på hver sin ølboks som var fylt med øl og enda mer krydder
Middagstips i dag er revet kyllingmed råstekte poteter, sursøte gulrøtter og guacamole. Riv så kyllingileten fra hverandre med hendene eller to gafler, legg opp på fatet og server med guacamole lagd av en kvart liten avocado som du moser med gaffel, en klype salt og en ts magerkesam
Ingenting er vel bedre enn nygrilletkyllingmed sprøstekt kyllingskinn og saftig kjøtt ♫♥♫. Pensle inn oljen på hele kyllingen og krydre den godt med salt, pepper og røkt paprika
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.