Kjøpte urtemarinert laksefilet på butikken i går og grønne asparges,. 2) Legg aluminiumsfolie på grillen, pensle med litt olje, som tåler høy varme og. 3) Grill laksefiletene, uten skinn i 3 minutter, vend dem og stek 3 minutter på den. 8 minutter, til laksen er akkurat så vidt gjennomstekt
Det aller beste med grill er jo å tenne opp kulegrillen, vente til kullet er blitt skikkelig varmt og så grille – sakte og lenge mens en nyter sommerkvelden og alle sommerlydene
Lørdagsmiddagen her i går ble derfor laksmedmangosalsa. Stek lakseskiver og kok ris. Jeg liker de enkle oppskriftene hennes og prøver meg frem med å lage det hun lager
Smør auberginen med olje. Smak til med hvitløkspulver, salt, pepper og saft av sitron. Krydder laksen etter ønske, og sett den i oppvarmet ovn på 200 grader. Dryss på salt og olje, og sett den i ovnen sammen medlaksen og stek i 20 min. Fyll auberginene med grønsaksblandingen, og stek i 15 min. 300 gram laks
Skinnet blir sprøtt og kan spises når fisken er ferdig grillet, og da er det best uten fiskeskjell. Skrap skinnet på fisken med en kniv slik at den blir fri for skjell
Pensle laksefiletenemed olje og strø over litt salt og pepper. En deilig og lettlaget fiskerett, passer ypperlig med ovnsstekte poteter, kokte eller grillede grønnsaker eller kun en frisk salat
Skjær agurken i skiver eller på langs med en ostehøvel. Anrett risotto, laks og agurksalat. Tilsett risottorisen og la den surre med noen minutter og tilsett deretter hvitvinen og rør godt sammen
Potetene er kokt nesten fedig og så delt, penslet med litt god olje og stekt ferdig på grillen. Laks i pakke på grillen er en flott måte å tilberede laksen på, den blir saftig og får fin smak av urter og krydder som puttes i pakken
mariner rensede scampi en time, legg på grillen, stek på høy varme et minutt eller to og server med verdens enkleste mangosalat, marinade og ristede sesamfrø
Basilikum og mynte setter en deilig smak på grilletlaks. Klapp urtene tørre med tørkerullpapirKjør urtene med en stavmikser sammen med olivenolje til en jevn mos
Her har jeg servert laks og salat med amandinepoteter som først er kokt og så stekt i grillpanne, samt en dressing av lettrømme, hakket gressløk, salt, pepper, litt sukker og sitronsaft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.