Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas påmåltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Heller av vannet på grønnsakene og legger dem rundt fiskeni formen. Denne fiskeretten er veldig enkel å lage, du er (nesten) ferdig med oppvasken før du har begynt, og det er faktisk lavkarbo (
I stedet for å putte idiverse grønnsaker, ost, saus oglignendeoppå kjøttet og deretter pakker det inni et tacolefse eller et tacoskjell, så kan du her blande i grønnsakene mens du steker karbonadedeigen, da er du sikkerpå at du får de i deg
-) Kok pasta som anvistpå pakken, og skjær kyllingen opp i små biter før du steker den. Bland pasta, kyllingog alle grønsakene sammen i en stor bolle før du tilsetter creme fraicheog majones
kyllingstroganoff. Blogg. Dagens middagstips. Dagens middagtips er kyllingstroganoff som er raskt å lage fra bunnen av, og er en kjempegod søndagsmiddag
Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Surr bacon rundt hver kyllingfiletog stek påmiddelshøy varme i en stekepanne, snu de forsiktiginnimellom så de blir stekt på alle sider, Pass på at de er gjennomstekte
Lag risotto som anvistpå pakken. Stek kyllingbiterog krydre det. eks)Parmesan & basilikum You do. Bland alt i pannen ogtilsettstangselleriogpaprikatilsluttog stek til alt er varmet
Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele et nytt middagstipspåbloggenmin. Det ender ofte med at jeg googlerlittmiddagstips, eller at jeg henter inspirasjon fra andre bloggere
Pai er altså mettende, rask ogpraktisk mat som er perfekt å ha med i matpakken "dagen der på". Pai er en undervurdert middagsrett som jeg helt har glemt å lage på en stund
Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Jeg satt her forleden kveld å så på "den nakene kokken" JamieOliver som prøvde seg på noen billige retter basert på rester og det man hadde tilgjengeligi kjøleskap og fryser
Spagettien koker du som anvistpåpakningen. Jeg fikk en forsinket bursdagsgave her sist helg - noen flotte olivenoljerogdiverse andre oljer importert fra Italia
Og jeg må bare si. Den er rask og enkel. Det er mange måter å lage det på, men her kommer minoppskrift. En ting jeg ikkelikte når jeg var liten var fiskegrateng
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.