Menmeddenneoppskriften så føler jeg at jeg alltid klarer å tilsette det folk ønsker hver gang, uten å måtte forandre på selve grunnoppskriften, og det er jo fantastisk
Det skal sies at potetsalat ikke er denenesteretten jeg mener er obligatorisk på koldtbordet, for min del bør det også være minst en grønn salat og eggerøre, gjerne med røkt laks
I dag får dere oppskrift på enpotetsalat som både smaker godtog ser fin ut. Den kan spises som tilbehør til kjøtt eller fisk, men er også utmerket som et selvstendig måltid
I løpet av sommeren blir det mye grillmat og da passer det kjempebra med hjemmelaget potetsalat. Bytt ut laktosefri lettrømme med ekstra lettrømme, sæterrømme, creme fraiche og bruk vanlig majones hvis du foretrekker det
Den er lettere og friskere på smak, men mins like god. Rør samen pesto og olje til enflytende dressing som du heller over og blander forsiktig inn uten å knuse potetene
Vend potet og druer forsiktig i dressingen til det er godt blandet. I Trondheim har det vært matfestival med friske grønnsaker og urter fra Frosta, fersk sjømat fra Hitra og Frøya, tradisjonelle melkeprodukter og viltmat fra Røros – oguendelig mye mer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.