Grillnakke
Hjemmekokklauget
Hjemmekokklauget
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2013 i Kjøtt
  • 2 ratings GD Star Ratingloading...Nå er tiden inne for å imponere på neste grillfest!
  • 8 Timer 0 min
  • 8 Timer 20 min
  • 1 hel Svinenakke
  • 1/2 ts
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss
  • 2 skiver Appelsin
  • 2 klaser Cherrytomat på stilk
  • Har du brukt stekepose eller pose som det kan trenge vann inn i, legg enden av posen slik at den ligger over vannet.
  • Litt avhengig av hvor store kjøttstykker du har fått tak i tar det 6-8 timer.Allergi og Diett: Denne retter er i seg selv glutenfri og lavkarbo. Tilbehøret styrer du selv :)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.