Men her hjemme finner du den også med flere ben, litt avhengigav størrelsen på lammet. Maten er på bordet, ledsaget av en Olaf Ryevin som jeg fikk laget i samarbeid med Bø Hotel og Vinmonopolet for noen år siden
Favorittsalaten her hjemme er nettopp denne salaten med en blanding av fullkorn og vanlig pasta. Vi har planlagt å gå en tur på fjellet på søndag og da skal denne salaten være en del av matpakken vår
Denne oppskriften har jeg fått av Live. Serveres med f. Kremet pastasalatmed kylling og sweet chili saus (3-4 personer). 2 Kyllingfilet (stekes og krydres med kyllingkrydder). 2 Kyllingfilet (stekes og krydres med kyllingkrydder)
Sil av vannet og skyll under kaldt vann, så den ikke kleber seg sammen. kommer varm og svett hjem fra jobb, da frister det ikke med "pottiter og kjøttkaker" c",)
Skyll så med kaldt vann og la dette renne av seg. Resten av bogskinke skal være kald. Stek baconterninger og halve boksen med bogskinke skjært I terninger
Jeg har laget en kongelig variant med kvernede mandler. Du kan bruke alle typer kjøtt, kylling eller scampi, siden lam trenger lang koketid, blir sausen enda bedre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.