Grillspydmed vegetar kjøttboller, grilla søtpotetskiver og kvitløksdressing -. -) Vi er i gang med ei ny veke før pinsa står for tur, og idag er det kjøttfri mandag med eit nytt produkt fra Halsäns Kök som er prøvd
Det ble supergodt og jeg tenkte jeg skulle komme med dette grilltipset til dere. Jeg anbefaler å steke de på aluminiumsfolie smurt med litt olje slik at de ikke setter seg fast
Server med ris, salat, nan-brød eller annet ønskelig tilbehør og nyt sommer og grillsesong. Grillspyd er en favoritt her i familien, og kan lages på mange måter
Hvitløk- og chili-marinerte koteletter med stekte grønnsaker og quionoa. Mozzarella, spekeskinke og cherrytomater går utrolig bra sammen, og grillspydene fungerer bra både som forrett, en lett middag eller middagstilbehør
Tre så kjøttet på grillspydene og kjøttet er klart for grilling. Tilbehøret i dag er en herlig vårløksalat med chili og pommes frites dette smaker også godt meden potetsalat eller tzatziki
Tre kjøttet på grillspydsammenmed båter av løk, og pølsebiter. Det er varme dager her hos oss nå på sommeren, så vi lever som spanjolenemed middag sent på kvelden og da blir det mye grilling
Ha godt medolivenolje på alle sider av fennikelen og grillspydene. Ha salt og pepper på grillspydene. Begyn først medsquashen ved å dele den på langs i ca
Her er en oppskrift på grillspyd som jeg har hentet fra Grete Roede-kokeboka "Lett mett". På tur syns jeg ei bålgrilla pølse kan være skikkelig snadder - særlig hvis den serveres med hjemmebakte pølsebrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.