Grillspyd på Sitrusmarinert Biff med Potet og Sellerirotpuré
Hjemmekokklauget
Hjemmekokklauget
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g pr person
  • 2 fedd finhakket Olivenolje 2 ss Lime 1 stk kun saften Rødvinseddik 0,5 dl Forfatter: Hjemmekokklauget Oppskrifttype: Tilbehør Antall: 4 Ingridienser 2 fedd finhakket hvitløk 2 ss Olivenolje 1 Lime kun saften 0,5 dl Rødvinseddik salt pepper kjøtt Instruksjoner Bland olje, rødvinseddik, hvitløk, saften av en lime, salt og pepper i en bolle eller plastpose, tilsett kjøttet og la det stå i kjøleskapet i minst en time. 3.1.09
  • ¼ grovhakket Mandelpotet
  • 3 stk Smør 3 ss Fløte 1 dl salt pepper Instruksjoner Ha potet og sellerirot i en kjele med vann og kok dette mørt, 10-15 minutter Hell av vannet. Tilsett smør og føte og bland dette til en myk purè med en stavmikser. Hold varmt 3.1.09
  • 600- 800 g marinert Lime
  • 2 stk i båter Sitron 1 stk Rødløk 1 stk i båter Laubærblad 4 stk Sjampinjong 4 stk Salt og pepper Spyd/pinner 4 stk Instruksjoner Tre på rødløk, sjampinjong, marinert kjøtt (se egen oppskrift), sitron, lime og laubærblad i egen rekkefølge på et sypd eller en pinne. Grill på sterk varme i 2-3 minutter på hver side i en grillpanne. (Kan også bruke vanlig stekepanne.) Sørg for at kjøttet er nede i pannen, slik at kjøttet blir stekt. (Bruker du vanlig panne kan du trenge litt olje eller smør til stekingen). Skru av stekeplaten og la kjøttet ettersteke i pannen i 10 minutter Snu grillspydene ofte. 3.1.09

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.