andre retter av lam jeg anbefaler er lammekebab i pita – utrolig digg, og her benyttes restene fralammelår eller lammestek med hasselback- poteter og lammesjy
Når du skal tilberede låret, ta opp kjøttet fra marinaden og la den renne av på en rist. Det er ikke så ofte vi steller i stand med store middager lenger og sjelden av typen lammelår
Ha alt fra stekebrettet i en gryte, fyll opp med vann og la koke. Gå på youtube og se en eller flere instruksjonsvideoer, så følger du bare beinet med den lille kniven – jeg benet ut to lammelår til vår middag – og på det andre gikk det virkelig lett som en lek, jeg lover
Det møreste kjøttet jeg noen gang har spist er fra langtidsstekt lammelår. Når hoftedelen er fjernet kan man fjerne litt fett fra nederst på benet og få et «håndtak»
1 kg lammelår. 1 kg lammelår. Enten liker du lam, eller så liker du det ikke. Men for de som digger lam, er det et utall av oppskrifter, men det aller lekreste, og enkleste (foruten fårikål), er å steke det i ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.