Grov leverpostei med akevitt
Far min sitt kjøkken
Far min sitt kjøkken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kilo lever (frå okse, svin eller kylling)
  • 1 kilo lettsalta sideflesk med masse spekk
  • 2 store løk
  • 3 egg 3 dl tjukk, kvit saus (til den treng du 3 ss smør, 3 ss kveitemjøl og 3 dl mjølk)
  • 80 gram ansjos (om lag 15 fileter)
  • 2 ss finhakka, fersk timian
  • ½ ts malt nellik
  • 1 ts salt
  • Litt peppar
  • 80 gram ansjos (om lag 15 fileter)
  • 2-3 ss akevitt
  • 2 ss finhakka, fersk timian
  • ½ ts malt nellik
  • 1 ts salt
  • Litt peppar

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.