P. o. s. t. e. d. b. y. r. i. l. T. w. D. ø. h. a. v. m. n. f. O. p. k. W. c. K. j. g. u. å. ,. æ. 1. I. /. 4. 3. 5. (. ). 2. F. B. E. 0. -. J. 6. S. H. V. A. t l. d l
Saftig og godt rugbrød med linfrø. Ha i gjær, honning og olje, Rør så gjæra løser seg opp. Legg brødet på en plate med skjøten ned, dryss på litt mer mel og legg over et klede
grovt brød med nøtter og frø. Du kan godt erstatte noen av sesam-/ linfrøene med. fullt av smak og veldig sunt, Lang hevetid, ekstra kli, mye frø og lite salt
Da har vi jo nybakt brød(såklart) også koker vi egg og dekker på med div. Derfor er det veldig kjekt å kunne spise feller frokost denne dagen, ungene setter stor pris på kvalitetstid med pappan sin
Luftig grovbrød er mangelvare synes jeg, dette brødet er ganske grovt og veldig, veldig godt. Ha over mel og frø i forsatsen og rør forsiktig med K-krok
Dei har alt for mykje sirup i dei, og så har dei ikkje butikken full av ferske brød om morgonen slik vi er vande med, iallfall ikkje her ute på glesbygden der vi held til
La det likevel være sagt med klut og sleiv i hendene. Her må det bakes og vaskes mellom slagene. Brødet tar flere timer å lage og lar seg derfor fint kombineres med fotballkamper/husvask
Dekk bollen med et håndkle og la den heve på et lunt sted i minst en time. Jeg liker å variere brødoppskriftene fra gang til gang og i dag bestemte jeg meg for å lage et litt grovt ett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.