6 dl fint speltmel 2 dl fibramel ca 3 dl lunkent vann 1/2 pose tørrgjær 1 ts salt 1/2 ts råsukker. ca 2 ss tomatpure ca 1 ts råsukker ca 1 ts salt ca 1/2 ts pepper litt (ca 1/2 -1 dl) vann smak til med oregano
Fyltehorn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
På søndag lagde jeg og Anneli fyltehorn til oss. horn. Fyltehorn oppskrift. Så fort jeg setter frem. bakebollen er denne jenta på plass med forkle rundt magen
1. melk, smør og lettpisket egg i en gryte og kok opp til kroppstemp (smelt smør). 2. ha væsken i bolle. tilsett sukker, sammalt mel og gjær (bland ut gjæren) og ha melet litt og litt i
Grove horn er perfekte til lunsj med pålegg. Varier nistepakken med hjemmebakte grove horn. Del igjen i fire og rull hver trekant fra den bredeste siden mot spissen til et horn
Form horn og legg dem på stekeplate med bakepapir. 1/2 ts rårørsukker. Legg 1/3-1/2 pølse på hver spiss. Dekk hornene med klede, og etterhev dem på et lunt sted i ca 20 minutter. Stek hornene midt i ovnen på 220 °C i ca 10 - 15 minutter. 1/2 ts rårørsukker. 1/3-1/2 pølse
Hjemmelagde horn fylt med hjemmelaget pesto med pistasjnøtter (eller andre nøtter om du vil), ville jeg blitt veldig glad for å bli servert, og det ble de her hjemme også når de fikk det til lunsj her om dagen
megagode dagen etterpå til frokost/lunch - eller greie til å fryse ned. Gilde skinkeTomat i skiverOstOrgano krydderKrydderost Oppskrift til 24 horn. Legg 1/2 - 1 ss finrevet ost og 1/2 - 1 ss finstrimlet skinke på den brede kortenden av trekanten, og rull sammen fra den brede kortenden mot spissen. Hornene kan lages med 1/2 dl olje og vann for de som ikke tåler melk
Litt havsalt/Maldonsalt. Fyltehorn og foccacia i brødform. Astas horn. Når det er høst og vinter er det ekstra koselig å bake, og i dag har jeg bakt både fyltehorn, rundstykker og en foccacia i brødform som vi hadde til middag
Grove horn med fyll er helt genialt å ha som niste, frokost, lunsj og kvelds. Legg de i en liten "bue" på stekebrettet slik at de får den riktige horn formen
Grove horn med rug, fylt med pepperoni og ost. Del disse i åtte trekanter, fordel ost og pepperoni i en remse på hver bit, rull sammen hver bit og form horn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.