Du kommer langt med ost, kokt skinke, kalkunpålegg, falukorv, spekeskinke eller annet godt. Det må ikke alltid være pølser i brød når de er ute, oggrove horn metter godt i en sulten liten mage
Grove horn med ost og skinke. Ha godt med ost og skiknke på hver trekant og rull sammen til horn. Dette er en av de oppskriftene man alltid lykkes med, jeg deler den derfor gjerne
som en egen lunchrett , ha med seg på tur mat, som frokost, kosemat gjerne sammen med ett glass rødvin, , til kveldsmaten , eller i matboksen til barna
En jeg studerer med som heter Kristin lurte på om jeg kunne lage grove ost og skinke horn. Det du gjør om du ønsker å lage grove er å bytte ut hvetemel med grovt mel
Saint Agur er en rik og fyldig blåskimmelost med mye smak, kremet og smidig konsistens. Blåskimmelosten er ganske salt i seg selv, men smak gjerne til med litt salt dersom du synes at det trengs
Salat uten dressing er tamme saker, urtedressing laget på denne måten er frisk og velsmakende og passer til de fleste salater om det nå er fisk, kjøtt eller kylling og ekstra god til salatermed pasta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.