melk, smør og lettpisket egg i en gryte og kok opp til kroppstemp (smelt smør). tilsett sukker, sammalt mel og gjær (bland ut gjæren) og ha melet litt og litt i
I dag har jeg lagd deilige hornog rundstykker, kjekt å ha i fryseren. I dag har det vært ganske grått og trist i Oslo, jeg synes det var så digg med de dagene solen skinte
Pensle med egg eller melk. Vi fikk lyst på noe godt til Farmen og besøk av Øygunn, Ivar og Tillman. I noen tok jeg også krydder kremost, som alltid er en salger i bakst
Pensle hornamed egg og strø over de frøene du ønsker. Elt inn det våte med det tørre. Mål opp det tørre og bland det godt i en bolle mens smøret smelter
tilsett smøret delt i terninger i melken og hel dette i melblandingen med en gang mens maskinen går. Gjerne når flokken har litt laber matlyst og vi merker at brødmat er for «kjedelig» eller når vi skal ut på tur og ønsker noe ekstra godt i matboksen
Grove hornmed fyll er helt genialt å ha som niste, frokost, lunsj og kvelds. Jeg valgte denne gangen å fylle dem med peperoni og ost, også strødde jeg på godt med pizzakrydder
Grove hornmed rug, fylt med pepperoni og ost. Del disse i åtte trekanter, fordel ost og pepperoni i en remse på hver bit, rull sammen hver bit og form horn
Idag fikk jeg besøk av en god venninne til lunsj og vi koste oss med disse nybakte hornene. Veldig gode med provence skinke, en skive grädddost og gjerne agurk og paprika til
Bytter man ut den vanlige oppskriften med en grovere variant, og bruker grønnsaker som fyll i stedet for sukker, smør eller bacon så får man plutselig et fullverdig sunt måltig, samtidig som man beholder "pannekakefølelsen"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.