Topp med favorittpålegg og nyt. 1 egg 1 ss mager kesam 25 g grovt rugmel 10 g havregryn 1 ts bakepulver 1 dæsj solsikkefrø og linfrø. Spre røren ut på en stekeplate med bakepapir, og stek midt i ovnen på 180°C i ca
For de som ikke tåler så godt hvetemel, kan brød bakt med spelt være et godt alternativ. Ha det grove melet, salt, yoghurt og havregryn i bakebollen og spe med vann/gjærblanding og juce
2 ss linfrø. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker). 2 ss linfrø
Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemelet med havremel ,og det ble kjempegodt. Havre er naturlig fritt for gluten, og må derfor blandes med andre kornarter for å oppnå et godt bakeresultat
Idag vil vi dele med dere en oppskrift på pizzasnurrer. Pizzasnurrer er enkelt å lage og praktisk å ta med seg som lunsj, turmat eller til for eksempel sommerfesten på jobben eller barnehagen
Bruk gjerne det melet og de frøene du har tilgjengelig, men bruk størsteparten grovt/sammalt mel. Ha alt det tørre i en bakebolle, tilsett vann og bland alt godt sammen med ei sleiv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.